Regnbuebroen

 
  
 

 Opdateret den 10.december 2007   


Home
Tanken med siden
Nyt
Hvalpetræf
De stolte Forældre
Kuld billeder
Team Paka's Icx
Team Paka's Iowa
Team Paka's Ixora
Team Paka's Iliana
Team Paka's Irana
Team Paka's Intro
Team Paka's Ines
Team Paka's Izard
Hvalpens udvikling
Links
Regnbuebroen
 
Regnbuebroen

 

På denne side af paradis, lige inden man når himlen, findes der et sted mere smukt, mere fredfuldt og lykkeligere sted end nogen anden plads på jorden.
Her findes en bro som forener himmel og jord.


Den kaldes Regnbuebroen, takket være dens mange farver.

Hvis en hund har været specielt knyttet til en hernede, når den dør - vil hunden stoppe ved Regnbuebroen.

Her er der enge og bakker, hvor alle vore hunde kan løbe og lege sammen. Der er masser af vand, mad, solskin og træer med kødben og vore hunde har det varmt og dejligt. Alle de dyr der har været syge og gamle har nu fået deres helbred og kræfter tilbage, de der var sårede og lemlæstede er helet og stærke igen, ganske som vi husker dem i vore minder om gamle dage.

Hundene er glade og tilfredse, de mangler kun en enkelt ting. De savner den, der betød meget for dem, den de var nød til at forlade.

 De løber alle sammen og leger sammen som en stor flok - men der kommer en dag, hvor en af dem pludselig stopper op og stirrer mod horisonten. Øjnene er klare og intense og den ivrige lille krop begynder at skælve over det hele. Pludselig forlader den heldige flokken, og flyver næsten over det grønne græs, hurtigere og hurtigere går de små ben.

Du er opdaget, du og din elskede ven mødes endelig igen. I klynger jer til hinanden i en glædestrålende genforening for aldrig at skulle skilles igen.

Glade kys regner ned over dit ansigt, dine hænder kan igen kærtegne det elskede hoved, og du kan endnu en gang se ind i de tillidsfulde øjne der tilhører din hund, der så længe har været forsvundet fra dit liv, men aldrig fra dit HJERTE.

Nu kan i sammen krydse Regnbuebroen og være sammen for evig tid!

Forfatter ukendt.
 
 

    Jesper Rondé - Svendborgvej 9, 5800 Nyborg.    jesper@bakke-huset.dk